Dezbatere publică privind obținerea acordului de mediu pentru Centura Metropolitană

Dezbatere publică privind obținerea acordului de mediu pentru Centura Metropolitană

Municipalitatea anunță clujenii asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvată, a studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă pentru proiectul „ETAPA I – DRUM TRANSREGIO FELEAC TR 35 – CENTURA METROPOLITANĂ – din cadrul proiectului general DRUM TRANSREGIO FELEAC TR 35" pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca; comuna Florești: satele Florești și Luna de Sus; comuna Gilău: sat Gilău; comuna Baciu: satele Baciu, Suceagu și Popești; comuna Apahida: satele Apahida, Sânnicoară și Subcoastă; comuna Feleacu: sat Feleacu; comuna Căpușu Mare: sat Căpușu Mare, județul Cluj.

Tipul deciziei posibile luate de APM Cluj poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu. Raportul la Studiul de Evaluare a Impactului asupra Mediului / Studiul de evaluare adecvată/ Studiul de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă pot fi consultate la sediul A.P.M. Cluj din Calea Dorobanţilor, nr. 99, Cluj-Napoca, jud. Cluj, în zilele de luni-joi, între orele 9-14.00 și vineri, între orele 9-13.00 și la sediul MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA, din municipiul Cluj-Napoca, strada Moților, nr. 1-3, județul Cluj, în zilele de în zilele de luni-vineri, între orele 9-14.00. Documentul menționat este disponibil și la următoarea adresă de internet: www.apmcj.anpm.ro.

Dezbaterea publică a Raportului la Studiul de Evaluare a Impactului asupra Mediului/ Studiului de evaluare adecvată/Studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă, va avea loc la sediul titularului, adresa locației dezbaterii publice Casino-Parcul Central Simion Barnutiu Municipiul Cluj-Napoca, în data de 28.04.2022, începând cu ora 16,30 precum și/sau în regim electronic- teleconferinţă.

Accesul publicului la sedința de dezbatere publică online se poate face prin accesarea site-ului Primăriei Cluj-Napoca – (www.primariaclujnapoca.ro – Secțiunea Comunitate – Cetățeni – Dezbateri Publice), linkul cu accesul fiind disponibil cu 48 de ore înainte de data organizării sedințelor de dezbatere publica.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observații privind documentele menționate la sediul A.P.M. Cluj din Calea Dorobanţilor, nr. 99, Cluj-Napoca, jud. Cluj în zilele de luni-joi, între orele 9-14.00 și vineri, între orele 9-13.00, până la data 28.04.2022, data dezbaterii publice.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza