Demisie pentru liberala fostă miss, patroana unei firme de hostess, de la conducerea unui spital din Cluj. A rezistat doar o zi!

Demisie pentru liberala fostă miss, patroana unei firme de hostess, de la conducerea unui spital din Cluj. A rezistat doar o zi!
| Foto: Facebook.com/claudianicoleta94

Claudia Ardelean, minivedetă pe rețelele de socializare, numită la conducerea unui spital din Cluj-Napoca, a demisionat din funcție la cererea liderului Consiliului Județean (CJ), Alin Tișe.

Ardelean, membră a PNL Cluj, anunțase foarte mândră că a fost numită în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie (CA-SCP) Leon Daniello. „Azi, 08.02.2021, am semnat contractul de mandat în baza căruia îmi voi exercita funcția publică de reprezentant al CJ Cluj în CA al unui spital public din Cluj-Napoca. Mulțumesc pentru încredere și susținere PNL Cluj!”, a scris Claudia Ardelean, în rețeaua de socializare Instagram. 

La doar câteva ore după publicarea acestui mesaj și după ce au apărut mai multe informații în spațiul public despre membra PNL, tânăra liberală și-a șters postarea de pe rețelele de socializare. Ulterior, a venit și replica reprezentanților CJ Cluj.

"Ca urmare a informațiilor apărute în presă cu privire la numirea, în calitate de supleant 2, a doamnei Claudia Ardelean, în CA al SCP (funcție neremunerată), președintele CJ Cluj, Alin Tișe, face următoarea declarație publică:

Regret nespus incidentul. Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat. Din punct de vedere profesional a absolvit două facultăți (din care una de drept) și are o pregătire foarte bună.

Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă țin de viața privată a persoanei respective. În acest sens, pentru a nu exista nicio îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, am solicitat demisia acestei persoane, fapt care s-a realizat ieri”, a precizat liderul CJ Cluj.

Claudia Ardelean, în vârstă de 27 de ani, este absolventă a Universității Babeș-Bolyai și deține o agenție de evenimente. Aceasta a intrat în politică în 2014 în organizația de tineret a Partidului Național Liberal.

„Fiecare acțiune pe care o demarăm reprezintă un pas înainte, pentru noi, de a ne apropia de cetățeni, de a-i cunoaște și de a-i învăța să ni se alăture în proiecte care urmăresc dezvoltarea și modernizarea orsașului nostru în continuare”, scria pe, Instagram, tânăra liberală. 

În 2020, la alegerile locale din 27 septembrie, a candidat pentru un loc în Consiliul Local Cluj-Napoca din partea PNL Cluj. „Este o onoare pentru mine să fac parte din echipa PNL, structură în cadrul căreia sunt membru activ încă din 2014. Au trecut șase ani de când fac parte din această echipă și de atunci răspund zi de zi noilor provocări prin implicare, solidaritate și o gândire liberală”, spunea aceasta.

Demisie pentru frumoasa liberală din CA-ul unui spital clujean! A rezistat doar o zi în funcție

Comenteaza