De la Cluj la Iaşi şi la Timişoara, cu avionul

De la Cluj la Iaşi şi la Timişoara, cu avionul
Operatorul aerian low-cost Blue Air a anunţat miercuri că lansează trei noi rute interne din toamnă, prin care aeroportul clujean se va lega de cele din Iaşi şi din Timişoara.

Conducerea companiei a decis ca începând din prima zi a lunii octombrie să fie operate curse regulate spre Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara, trei dintre cele mai importante aeroporturi din ţară. Anterior, Blue Air anunţase introducerea de zboruri între Cluj-Napoca şi Bucureşti, începând din 3 iunie. 

Astfel, pe ruta Cluj-Napoca - Iaşi se va putea călători direct în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică, iar cu escală la Timişoara, în zilele de marţi, joi şi sâmbătă. Pe ruta Cluj-Napoca - Timişoara se va putea zbura direct în zilele de marţi, joi şi sâmbătă.

În urma anunţului făcut de Blue Air, directorul general al aeroportului clujean a precizat că "deschiderea de noi zboruri interne de pe Aeroportul Internaţional Cluj va aduce opţiuni mai rapide, mai confortabile şi, de ce nu, mai avantajoase economic de conexiune rapidă a pasagerilor noştri cu Iaşi şi Timişoara. Destinaţiile nou anunţate vor fi cu siguranţă apreciate de pasagerii noştri din Cluj-Napoca dar şi din întreaga arie de acoperire a aeroportului".

Biletele de avion au fost puse în vânzare miercuri după-masa, la ora 14:00, fiind disponibile la tarife începând de la 89,99 lei (preţ pe segment de zbor, TVA şi taxe incluse, locuri limitate). Tariful include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg, un bagaj de cală în limita a 32 kg şi o gustare în timpul cursei. 

Orarul de zbor: 

Luni, miercuri, vineri, duminică

07:00 Iaşi - 08:10 Timişoara
08:40 Timişoara - 09:20 Cluj-Napoca
09:50 Cluj-Napoca - 10:45 Iaşi

Marţi, joi, sâmbătă

07:00 Iaşi - 07:55 Cluj-Napoca
08:25 Cluj-Napoca - 09:05 Timişoara
09:35 Timişoara - 10:45 Iaşi

 

Comenteaza