CTP Cluj-Napoca anunță schimbări în transportul public din Florești

CTP Cluj-Napoca anunță schimbări în transportul public din Florești

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. adoptă o serie de măsuri pentru a fluidiza traficul din cea mai mare comună din țară.

În atenția publicului călător din Florești!

„În încercarea de a identifica soluții rapide pentru optimizarea și fluidizarea transportului public pe relația Florești – Cluj-Napoca, pentru plecările după ora 6:20 din Cetatea Fetei, începând cu data de 16.10.2023 vor fi aplicate următoarele măsuri:

• Se suspendă cursele suplimentare introduse pe linia M 21S, de pe strada Cetății (număr scăzut de călători);

• Se introduc plecări suplimentare pe linia M 21S din strada Cetății – Fermă la orele 6:30 și 6:38. Călătorii care utilizează stația Eroilor Est pot opta pentru noua stație;

• Se pastrează plecările din stația Primăria Sud pe linia M 26S la orele 6:28, 6:32, 6:36, 6:40 și 6:44;

• Se introduc plecări suplimentare din stația Primăria Sud pe linia M 22S la orele 6:50 și 7:00.

Monitorizăm constant modul în care se desfășoară traficul și transportul public pe zona Florești și intervenim zilnic prin ajustări, suplimentări, trasee reduse experimental pentru a putea transporta călătorii în timp util spre locurile de destinație.

Noile programe vor putea fi consultate pe site-ul companiei: www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil TRANZY (disponibilă din Google Play și App Store)”, au transmis reprezentanții CTP Cluj-Napoca.

Comenteaza