Consiliul Județean Cluj caută evaluator pentru Spitalul Polaris

Consiliul Județean Cluj caută evaluator pentru Spitalul Polaris
| Foto: polarismedical.ro

Consiliul Județean a publicat un anunț de achiziție directă pentru angajarea unei firme care să evalueze Spitalul Polaris care ar urma să fie preluat de instituția publică pentru tratarea pacienților cu COVID-19.

Evaluarea este necesară pentru stabilirea chiriei pe care CJ Cluj o va plăti pentru a dispune de cele 180 de paturi pe care acest spital le are pentru îngrijirea inclusiv în regim de terapie intensivă a celor care vor fi infectați cu coronavirus.

Valoarea contractului de evaluare este estimată la 10.000 de lei, fără TVA, iar ofertele pot fi depuse până în 7 aprilie. Dată fiind urgența preluării acestui spital, care va funcționa ca secție externă a Spitalului de Boli Infecțioase, evaluarea trebuie realizată în cinci zile de la semnarea contractului.

”Obiectul caietului de sarcini îl constituie întocmirea unui raport de evaluare pentru stabilirea chiriei imobilului anterior menționat de către un expert ANEVAR, desemnat în urma unei proceduri de achiziție. Imobilul se va închiria de către Județul Cluj si Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca în vederea ducerii la îndeplinire a măsurilor dispuse de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj, respectiv pentru a fi utilizat în combaterea efectelor Pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2 la nivelul județului Cluj”, se arată în caietul de sarcini.

Vezi și Spitalul Polaris va fi preluat ca secție externă a Spitalului de Boli Infecțioase

Comenteaza