Consilierii locali din opoziţie, revoltaţi că Boc dă bani pentru festivalul de pe Valea Gârbăului: "alocă banii ca şi cum ar veni din propriul buzunar"

Consilierii locali din opoziţie, revoltaţi că Boc dă bani pentru festivalul de pe Valea Gârbăului:
Consilierii locali din Opoziţie sunt revoltaţi după ce primarul Emil Boc a anunţat ieri că Primăria va sprijni festivalul de pe Valea Gârbăului cu aceeaşi sumă cu care a sprijinit festivalul Peninsula, anul trecut. "alocă banii ca şi cum ar veni din propriul buzunar", îi reproşează consilierii locali ai PNL.

"Nici nu știe ce va organiza, dar alocă respectiva sumă, să fie, ca și cum aceasta ar proveni din propriul buzunar, sau din visteria partidului al cărui membru este", spun aceştia.

Consilierii locali ai PNL spun că nu înţeleg "deloc" această "generozitate în avans pe ceva care nu știm dacă există". "Primarul Emil Boc putea fi generos, dar nu a fost, de exemplu cu Festivalul Internațional Stand Up Comedy care s-a ținut la Cluj-Napoca în luna noiembrie a anului trecut. A fost vorba despre primul festival internaţional de stand-up comey din Romania cu participare internaţională, care s-a ținut la Cluj-Napoca, chiar daca primarul nu s-a dovedit a fi o bună gazdă și nu l-a finanțat cu nici un leu", arată aceştia. "Ca și cetățeni, într-o țară care cică se află sub asediul unei majorități tiranice, ne punem întrebarea de ce primarul Emil Boc preferă să facă abuz de majoritatea pe care o deține în Consiliul local pentru a-și impune acele proiecte pe care le ia la modul personal ca fiind ale lui, deși realitatea arată că sunt furate de la alții".

Amintim, primarul Emil Boc a declarat într-o conferinţă de presă, ieri, că pe Valea Gârbăului va fi organizat un festival în acest an - fie că se va numi Peninsula, fie că se va numi altfel, având în vedere că organizatorii au luat în calcul să mute festivalul înapoi la Târgu Mureş. În orice variantă, a adăugat primarul, municipalitatea va sprijini organizatorii cu aceeaşi sumă cu care a sprijinit organizarea ediţiei de anul trecut, adică 150.000 lei.

Vom reveni cu poziţia Primăriei în acest caz.

Etichete
Comenteaza