Consilier local din Margău, găsit incompatibil de Agenţia de Integritate

Consilier local din Margău, găsit incompatibil de Agenţia de Integritate
Adrian Mihuţ, consilier local în cadrul Consiliului Local (CL) al comunei clujene Margău, a fost găsit în stare de incompatibilitate de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI) pentru mandatele 2012-2016 și 2016-2020.

Conform ANI, "în perioada 8 aprilie 2013 - 10 iunie 2017, a exercitat simultan funcția de consilier local și cea de membru și calitatea de administrator în cadrul Consiliului de Administrație al S.C Ocolul Silvic Mărgău SRL, societate care are asociat unic Asociația Vlădeasa Apuseni, la care CL este asociat și membru fondator, încălcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. d), art. 91, alin. (1), teza l, alin. (3), teza l și alin. (4) din legea nr. 161/2003".

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Mihuţ nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

 

Comenteaza