Clujul o enervează pe Gabriela Firea și inspiră opoziția de la București

Clujul o enervează pe Gabriela Firea și inspiră opoziția de la București

Parlamentarul USR Claudiu Năsui: "A fi un primar bun nu este despre discursuri politice sau autovictimizare, ci este despre a fi un administrator bun al resurselor".

„Cluj vs București. În timp ce unele orașe au autobuze electrice cumpărate din fonduri europene, bucureștenii au autobuze turcești diesel pe care trebuie să le împingă din stație, cumpărate pe datorie. Bucureștiul pare a fi lovit de blestemul risipei.

A fi un primar bun nu este despre discursuri politice sau autovictimizare, ci este despre a fi un administrator bun al resurselor pe care ți le încredințează cei care plătesc taxe și impozite la tine în oraș. Bucureștiul pare a fi lovit de blestemul risipei, asta deoarece doamna Firea este stereotipul PSD-istului interesat doar de sine și de următorul tun.

Ieri aflam că primarul capitalei a investit peste 16 milioane de lei în reclame, pe când în sistemul de încălzire numai 13. Oare pozele cu domnia sa ar trebui să le țină de cald locuitorilor din sectoarele afectate? După cum am mai spus: uneori problema este lipsa de resurse. Însă în București și în alte orașe din România aflate sub controlul baronilor local problema este persoana care alocă fondurile”.

Comenteaza