Clujenii, supărați că nu mai circulă autobuzele noaptea: „Ar trebui să fie dacă ne considerăm oraș de 5 stele și vrem turiști”

Clujenii, supărați că nu mai circulă autobuzele noaptea: „Ar trebui să fie dacă ne considerăm oraș de 5 stele și vrem turiști”
| Foto: Facebook.com/mobilitate.clujnapoca

Odată cu instituirea stării de urgență pe teritoriul României, s-a suspendat temporar, la acel moment, transportul public de noapte în municipiul Cluj-Napoca.

Așadar, acest subiect a iscat o dezbatere pe grupul de Facebook: Clujul Civic. Un clujean a „ridicat” această problemă, spunând că, până acum un an și jumătate, avea și urbea de pe Someș o formă de transport de noapte.

„Sistat cu ocazia lockdown-ului după mai mult de un deceniu, 25N-ul nu a mai fost reintrodus vreodată. Ridicarea restricțiilor, deschidersa școlilor/facultăților și a localurilor/evenimentelor culturale surprinde orașul de pe Someș fără vreo formă de transport public după 23:00”, se arată în postarea acestuia.

Mai mulți clujeni au comentat la postare: „Mda, apoi ne mirăm că, CTP Cluj-Napoca este în pragul falimentului”, sau „Toată noaptea trebuie să circule regulat autobuze pe linia aeroport-centru și gară cfr-centru, daca suntem oraș de 5 stele și vrem turiști în Cluj-Napoca!!!”, sunt câteva dintre comentarii.

Comenteaza