Clujenii s-au săturat de carosabilul prost de pe strada Oaşului. Primarul: "e prima prioritate în primăvară"

Clujenii s-au săturat de carosabilul prost de pe strada Oaşului. Primarul:
Clujenii care circulă pe strada Oaşului şi în zona Văii Chintăului s-au săturat: plouă cu sesizări privind calitatea foarte proastă a carosabilului.
Marin Rad este unul dintrezecile de clujeni care au depus sesizări privind starea proastă a drumului, pe site-ul domnuleprimar.ro. El spune că în zonele străzii Pometului şi Azilului de Noapte drumul “e mai rău ca pe arătură”. “Într-o zi vom bloca strada şi poate atunci veţi reuşi să interveniţi pe aceste străzi”, arată el în sesizarea remisă primarului Sorin Apostu.

De precizat, pe site-ul citat sunt postate zeci de sesizări care reclamă starea foarte proastă a străzii Oaşului. Silviu Crişan este unul dintre aceştia şi în decembrie a postat o sesizare identică. “Sâmbătă am circulat cu un autoturism pe străzile Oaşului şi Valea Chintăului şi sincer vă spun că sunt porţiuni unde e groaznic, în zona cu strada Pometului nu mai ştii cum să treci prin acele cratere”, a scris el.

Primarul Sorin Apostu spune pentru ziuadecj.ro că strada nu a putut fi asfaltată până acum "pentru că au trebuit introduse utilităţile - gazul şi canalizarea". Acesta a adăugat că strada este considerată "prima opţiune" pentru reabilitare, "dar numai în primăvară, aşteptăm să vină primăvara ca să putem interveni".

Comenteaza