Clujenii de pe Depoului şi Badea Cârţan au scăpat de gropi. După cinci ani

Clujenii de pe Depoului şi Badea Cârţan au scăpat de gropi. După cinci ani
În cinci zile de la semnarea protocolului de predare-primire a străzilor de la Ministerul Transporturilor, Primăria Cluj-Napoca a intervenit şi a efectuat lucrări de întreţinere a străzilor Depoului și Badea Cârțan. Cinci ani au avut de aşteptat locuitorii din zonă ca să scape de gropile în care-şi rupeau maşinile.

"Am semnat protocolul de predare - primire a străzilor Depoului și Badea Cârțan de la Ministerul Transporturilor. De vineri, utilajele de la drumuri vor interveni cu lucrări de întreținere, iar apoi va fi promovat un proiect integrat de investiții în vederea modernizării complete a acestor străzi.
Până în prezent Primăria nu a putut interveni cu lucrări de întreținere și modernizare, întrucât străzile erau în proprietatea Ministerului Transporturilor", a declarat primarul Clujului săptămâna trecută. 

ZIUA de CLUJ scria în 2015 despre coşmarul locuitorilor de pe cele două străzi din Cluj-Napoca. Oamenii au ajuns la capătul puterilor: străzile sunt pline de gropi şi de noroi, iar pentru şoferi este o adevărată aventură să ajungă la destinaţii fără să îşi strice autoturismul.

"Circulăm foarte rău, am o părere foarte proastă despre starea acestui drum. Deja e aşa de ani de zile... anul trecut a fost puţin reparat, da s-a lăsat totul baltă. Vă daţi seama că nu îi convine nimănui să circule pe un asemenea drum, cu atâtea gropi, mai ales pentru cei care vin de două trei ori pe zi pe drumul ăsta... distruge direcţia, suspensia", povestea, la acea vreme, un şofer nemulţumit de condiţii.

 

Comenteaza