CJ Cluj a suplimentat bugetul pentru repararea drumurilor județene. A ajuns la 70 mil. lei, pe 2022

CJ Cluj a suplimentat bugetul pentru repararea drumurilor județene. A ajuns la 70 mil. lei, pe 2022
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj a aprobat joi, suplimentarea cu 10.000.000 de lei a bugetului destinat continuării lucrărilor de întreținere a drumurilor județene, în vederea pregătirii acestora pentru perioada de iarnă.

De asemenea, aceste fonduri vor fi folosite și pentru decontarea cheltuielilor în urma prestării serviciilor de deszăpezire care se vor derula în iarna 2022-2023, pe toate cele cinci loturi de drumuri județene.

„Investim semnificativ, în continuare, în infrastructura rutieră. Am hotărât suplimentarea bugetului destinat intervențiilor pe drumurile județene din dorința de a intensifica ritmul acestora și de a mări volumul de lucrări pe anumite sectoare cu un trafic intens. Noul buget consolidat, alocat pentru întreținerea rețelei de drumuri județene, a ajuns, astfel, la 70.000.000 de lei”, a transmis liderul CJ Cluj, Alin Tișe.

Printre drumurile județene care vor beneficia de suplimentări de fonduri se numără și cele două noi recent integrate în rețeaua de drumuri administrate de Consiliul Județean, respectiv DJ 161Z Petea (DJ 161G) – Legii – Geaca (DJ 109C) și 109Z (DJ 109D) Coasta – Tăușeni – DJ 161K.   

Lista completă a celor peste 60 de drumuri județene cuprinse în program poate fi consultată AICI.

Comenteaza