Cine vrea să construiască bazinul olimpic din Borhanci

Cine vrea să construiască bazinul olimpic din Borhanci

Bazinul face parte din HUB-ul educațional Borhanci. Contractul este estimat la peste 127 de milioane de lei, fără TVA, și implică proiectare și execuție.

O singură ofertă a fost depusă în cadrul licitației, de către asocierea MBS Group (leader), Asa Cons România și Poliart. Compania clujeană MBS mai construiește un bazin de înot, finanțat de Compania Națională de Investiții, la Turda, și a fost abonată la contractatele pentru realizareau unor bazine de înot și a unor patinoare artificiale, investiții ale Ministerul Tineretului şi Sportului prin Compania Națională de Investiții.

Clădirea acoperită va avea o capacitate de 1000 de spectatori și un volum unitar ce cuprinde zone dedicate competițiilor sportive de natație ce includ: un bazin olimpic de înot, un bazin olimpic de sărituri, o zonă de gradene pentru spectatori, zone de agrement, un bazin de inițiere, saune, jacuzzi, vestiare și o zonă administrativă.

Conform proiectului acest complex de natație are următoarele componente:

– Suprafața construită: 7.334 mp
– Suprafața construită desfașurată: 11.460 mp
– Suprafața utilă: 10.372,28 mp
– Regim de înălțime: Demisol+Parter+Etaj parțial
– Volum construit : aprox. 123.542 mc construiți
– număr total de spectatori: 1000
– 1 Recepție, 1 cafenea/ bar, 1 bazin începători, 2 piscine jacuzzi, 1 piscină sărituri, 1 piscină, 4 scări, 1 cameră observatori, 1 saună filandeză, 1 cameră prim ajutor, 1 magazin, 17 grupuri sanitare, 7 camere pentru depozitare, 4 birouri, 1 garderobă, 1 gradenă 1000 persoane, 16 camere tehnice, 7 coridoare/holuri, 1 Foyer.

Termenul de realizare este de 18 luni. 

Comenteaza