Cine a depus oferte pentru echipamente la stațiile de transfer din cadrul SMID. Miză de 13 mil. lei

Cine a depus oferte pentru echipamente la stațiile de transfer din cadrul SMID. Miză de 13 mil. lei

Consiliul Județean Cluj a deschis ofertele depuse în cadrul licitației având ca obiect furnizarea de echipamente pentru operarea Stațiilor de transfer Gherla, Huedin și Mihai Viteazu din cadrul proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor (S.M.I.D.) în Județul Cluj.

Prin intermediul licitației vor fi achiziționate 14 camioane tip 8x4 cu norma de poluare Euro 6, 19 prescontainere cu o capacitate de 24 m3, o presă statică cu o capacitate de funcționare de cel puțin 60 tone/h și 21 de containere simple cu o capacitate de 30 m3, compatibile cu presă statică. Au depus, astfel, oferte, Asocierea Dutch Truck Services SRL & Iridex Group Plastic SRL (Pitești-Ilfov) și Grădinariu Import Export SRL (București). 

În perioada imediat următoare, comisia de evaluare a ofertelor va evalua documentațiile încărcate de cei doi ofertanți în SICAP/DUAE, respectiv propunerile lor tehnice și financiare. După această etapă, preconizată a dura circa 30 de zile, va fi anunțat câștigătorul licitației.

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, consideră că este un nou pas, extrem de important, spre cât mai rapida operaționalizare a sistemului de management integrat al deșeurilor. În situația în care nu vor exista contestații, după anunțarea câștigătorului va fi semnat contractul de furnizare a celor 55 de utilaje și accesorii de salubritate, a căror valoare a fost estimată la aproximativ 13 milioane de lei.

Criteriul de atribuire a contractului este "cel mai bun raport calitate - preț". Prețul va avea o pondere de 70% în evaluarea ofertei, în timp ce factorul tehnic – garanția comercială a echipamentelor va  reprezenta 30% din punctajul final.

Comenteaza