Foto Centrul pietonal al Turdei prinde contur! Stadiul lucrărilor este de peste 65%

Lucrările de reamenajare și modernizare a centrului pietonal sunt în plină desfășurare, iar stadiul fizic realizat până la această dată depășeste 65%, a anunțat primarul din Turda.

Potrivit edilului Cristian Matei, lucrările se concentrează momentan atât pe partea carosabilă, care este pavată cu piatră cubică, cât și pe zona pietonală, unde sunt montate dale de granit.

Reamenajarea centrului pietonal se realizează cu finanțare europeană și are ca scop transformarea acestui spațiu într-o zonă modernă, estetică și funcțională, pentru turdeni și turiști.

Vă mulțumim pentru răbdare și încredere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat pe perioada lucrărilor.

Continuăm să depunem toate eforturile necesare pentru a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să ne putem bucura de noul centru pietonal în toată splendoarea sa.

Ne dorim ca acest spațiu să devină un punct de întâlnire preferat pentru comunitatea noastră și o atracție pentru turiști”, a transmis primarul Turdei.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza