Centrul de deşeuri din Mănăştur se mută! Unde poţi duce molozul la Cluj-Napoca

Centrul de deşeuri din Mănăştur se mută! Unde poţi duce molozul la Cluj-Napoca
| Foto: Facebook

Centrul de preluare deșeuri mari din Mănăștur, gestionat Rosal, este închis, dar va fi relocat. Acesta s-a aflat pe un teren din zona Colina, în apropiere de clădirea în paragină care urmează să devină sediul Academiei de Muzică. 

"Deşeurile se ridică din construcţii, şi anume 1 mc este gratuit, la centrul din Mărăşti sau cetăţenii pot suna firmele de salubritate Bratner şi Rosal pentru a prelua de acasă, contra cost, de asemenea mai sunt alte 4 firme care preiau contra cost. În Mănăştur, Academia de Muzică a notificat firma să elibereze spațiul, mai devreme decât era prevăzut. Inițial era luna iunie stabilită, dar e bine că Academia de Muzică poate începe mai repede proiectul. Am găsit o soluție alternativă și am depus documentația către Agenția de Mediu pentru autorizarea unui nou centru”, a declarat edilul, la ZIUA LIVE. 

Primăria Cluj-Napoca colectează în continuare, gratuit, deşeuri mari la Centrul din Mărăști (strada Fabricii, f.n. - sub Pod Terapia), în limita unui metru cub de deșeuri/persoană fizică. De asemenea, contracost, la cerere, cetățenii pot suna și solicita firmei de salubritate aferentă zonei în care locuiesc, amplasarea containerelor destinate deșeurilor din construcții, precum și ridicarea și transportul acestora: S.C. Brantner Vereș S.A. – telefon: 0364 999, S.C. Rosal Grup S.A. – telefon: 0264 987.

De asemenea, alte 4 firme și-au exprimat intenția de a colabora cu Primăria Cluj-Napoca, în scopul preluării de la cetățeni a deșeurilor provenite din construcții. Este vorba despre:

 
1. SC BS Recycling SRL, Cluj-Napoca, str. Muncii, nr. 16. Tel: 0264 -453 276;

2. Eco Dif Solution SRL, Cluj-Napoca, str. Muncii, nr. 18. Tel: 0264 -452314;

3. SC Martemi Logistic SRL, Cluj – Napoca, în apropierea strazii Emerson, fn, jud. Cluj; Tel: 0264 -411447;

4. Campeador, Cluj-Napoca, Calea Someseni FN. Tel: 0723-524105;

Comenteaza