Cele patru locații din Cluj de unde vor fi lansate focurile de artificii de Anul Nou

Cele patru locații din Cluj de unde vor fi lansate focurile de artificii de Anul Nou

Au fost stabilite cele patru locații în care se vor organiza focuri de artificii de Revelion, în Cluj-Napoca, așa cum a anunțat și edilul Emil Boc.

Așadar, cele patru locații din care vor fi lansate artificiile în noaptea dintre ani sunt dealul Cetățuia, cartierul Bună Ziua, Iulius Mall și parcul Iuliu Prodan din cartierul Zorilor, locuri vizibile din tot orașul.

"Artificiile vor fi lansate anul acesta din patru locuri vizibile din tot orașul - de pe Cetățuie, Bună Ziua, zona Iulius și parcul Iuliu Prodan. În privința costurilor, acestea vor fi suportate din sponsorizări și nu cheltuim bani publici. Vom știi costul exact abia după, în funcție de vreme.

În privința intensității focurilor de artificii, acestea vor fi la nivel moderat, pentru a nu crea zgomot, ci mai mult o imagine de sărbătoare, dar fără a avea acea intensitate care era când le făceam în centrul Clujului", a declarat Iulia Perșa, șef birou Mass-media, Primăria Cluj-Napoca.

Primarul Emil Boc a anunțat în urmă cu două săptămâni că nu are în vedere organizarea petrecerii tradiționale de revelion în centrul Clujului și că ia în calcul "focuri de artificii, fără participarea publicului, în mai multe zone din oraș, dispersat, ca toți clujenii să se poată bucura de trecerea dintre ani".

Comenteaza