Cea mai periculoasă stradă din Cluj-Napoca. Evit-o, dacă poţi - GALERIE FOTO cu accidente

Cea mai periculoasă stradă din Cluj-Napoca. Evit-o, dacă poţi - GALERIE FOTO cu accidente
O stradă din Cluj atrage ca un magnet şoferii cei mai neatenţi. O demonstrează fotografiile realizate de un locuitor din zonă.

Unul dintre cititorii Ziua de Cluj ne-a trimis pe pagina noastră de Facebook o serie de poze cu accidentele care au avut loc în ultima perioadă pe strada Frunzişului.

Varianta de legătură între cartierele Zorilor şi Mănăştur este din ce în ce mai circulată, ba chiar se blochează în fiecare zi lucrătoare, între 17:00 şi 19:00, atunci când clujenii se întorc acasă de la muncă.

Autorităţile nu au luat măsuri pentru a fluidiza circulaţia, dar, observă cititorul nostru, nici pentru a-i proteja pe şoferi şi pietoni, având în vedere numărul de accidente care au avut loc pe Frunzişului în ultima vreme.

Cititorul Ziua de Cluj îi sugerează primarului Emil Boc patru măsuri:

"Accidente repetate pe aceasta porțiune de drum. Domnule primar Emil Boc, va rugăm insistent să luați măsuri pentru evitarea acestor evenimente:

1. Instalarea bandourilor metalice pe ambele sensuri pe marginea trotuarului, pentru protecția pietonală (curba de jos a variantei Mănăştur-Zorilor).

2. Completarea cu parapeţi de beton înainte și după curbă.

3. Trasarea de benzi vibrante pentru atenționarea șoferilor că urmează o curbă cu risc ridicat.

4. Instalarea de radare fixe", i-a transmis primarului Emil Boc cititorul Ziua de Cluj.

Comenteaza