Ce se mai aude de linia de autobuz de la Aeroportul Cluj

Ce se mai aude de linia de autobuz de la Aeroportul Cluj

O stație de autobuz CTP va funcționa în parcarea Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca. Astfel, pasagerii care tranzitează aeroportul ar putea beneficia cu mai mare uşurinţă de sistemul de transport în comun al oraşului. 

Pentru realizarea acesteia, in 2019, s-au efectuat teste de trafic cu un autobuz electric aparținând CTP, pentru a încerca diverse soluții de mutare a stației de autobuz existente în interiorul parcării. Linia de autobuz ar fi trebuit sa fie functionala inca din 2020, insa pandemia, care a oprit zborurile de pe aeroport, a blocat implementarea proiectului. Un nou termen a fost inaintat pentru 2021, daca vor fi reluate suficiente zboruri de pasageri.

'Ati vazut declaratia domnului director. Cand se reiau zborurile consistente de pasageri, se va pune in functiune si aceasta cursa. Aceea nu e o cursa de caritate, trebuie sa aiba eficienta economica, si atunci nu pot sa mergi daca nu sunt pasageri, ca zborurile sunt limitate. Au explicat colegii de la compania de transport. Capacitatea e sub 25% acum, la ce sa pui cursa', a declarat Emil Boc, la ZIUA LIVE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comenteaza