Video Ce aduce anul 2021 pentru floreșteni. Primarul: „Deciziile vor fi bazate pe creșterea calității vieții”

Ce aduce anul 2021 pentru floreșteni. Primarul: „Deciziile vor fi bazate pe creșterea calității vieții”

Edilul Floreștiului susține că există deja un draft de buget pentru anul 2021, care va viza proiectele din cea mai mare comună din țară.

Bogdan Pivariu a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) la ce s-ar putea aștepta să vadă locuitorii din Florești, în noul an.

„Draftul de buget există și urmează să fie definitivat odată cu votarea bugetului național. Așa cum am promis, există paliere unde avem priorități. De la construcția unei piețe agroalimentare, un studiu de trafic, care din păcate nu se poate face acum din cauza situației pandemice pentru că nu ar oferi datele relevante, construirea unui adăpost pentru animale cu stăpân și fără stăpân, digitalizare, rezolvarea problemei traficului, sunt foarte multe.

Tot acest buget, va fi un buget care va răspunde creșterii calității vieții pentru că deciziile din mandatul meu vor fi bazate pe aplecarea pe creșterea de calitate a vieții. Suntem conștienți că trebuie să fie grădinițe, avem în plan, la fel și școlile sau parcurile”, a declarat la ZIUA LIVE, primarul Floreștiului.

El a afirmat că, în anul 2021, vor fi foarte multe lucrări de infrastructură pentru a obține o calitate a vieții mai ridicată.

„Aștept cu nerăbdare acel studiu de trafic care să ne perimtă să facem, pe unele străzi mai înguste, sensuri unice fără a bloca sau îngreuna traficul, tocmai pentru a crea trotuare și zone unde pietonii să poată circula în siguranță. Eu vreau să fac echipă cu floreștenii, și exact așa cum am declarat vreau să-i implic în deciziile majore. O să găsim o platformă să punem în dezbatere și la vot anumite decizii pe care le luăm și direcții în care să ne îndreptăm”, a explicat edilul din cea mai mare comună din România.

Pivariu a mai precizat că că, am discutat și cu colegii din Consiliul Local despre perfecționarea acelui proiect de bugetare participativă, care probabil va fi supus în ședința de consiliu la dezbatere și vot.

Comenteaza