Campus integrat pentru învățământ dual, în Florești! Investiție de peste 21 mil. euro

Campus integrat pentru învățământ dual, în Florești! Investiție de peste 21 mil. euro
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Campusul va fi construit pe un teren de 30.000 m2, aparținând USAMV, situat în comuna Florești, zona Răzoare.

Potrivit primarului din Florești, Bogdan Pivariu, proiectul va fi finanțat prin PNRR.

Campus integrat în valoare de 21,2 milioane de euro pentru învățământ dual în Florești. Astăzi ne bucurăm să vă anunțăm că un proiect educativ excepțional va prinde viață în comuna Florești!

Consorțiul integrat pentru învățământ dual, condus de către Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca și susținut de 22 de parteneri, a primit o finanțare impresionantă de 21,2 milioane de euro prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Locație de excepție: Campusul va fi construit pe un teren de 30.000 m2, aparținând USAMV, situat în comuna Florești, zona Răzoare (Șapca Verde).

Cu un campus modern și bine echipat, elevii și studenții vor avea acces la:
- laboratoare performante
- spații de cazare și masă
- săli de sport și activități recreative

Campusul integrat pentru învățământ dual (CIID), în colaborare cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca ca lider de proiect, va deschide noi orizonturi educaționale pentru elevi și studenți. Scopul său principal este să ofere o formare profesională de înaltă calitate și să faciliteze inserția tinerilor absolvenți pe piața muncii.

Acesta este doar începutul, și suntem încântați să vedem cum Floreștiul se transformă într-un pol educațional și profesional de referință!”, a transmis edilul Floreștiului.

Comenteaza