Calea Mănăștur are "termen obligatoriu" de finalizare de la Boc. Când e musai să fie gata

Calea Mănăștur are "termen obligatoriu" de finalizare de la Boc. Când e musai să fie gata
| Foto: captura video LDC

Pe strada Dragalina se va putea circula încă de la finalul acestei luni, afirmă primarul Emil Boc, care spune și că a impus un termen-limită și pentru carosabilul de pe Calea Mănăștur.

Edilul clujului crede că strada Dragalina va fi gata până la finalul săptămânii viitoare, înainte de termenul anunțat inițial - 15 iunie. Primarul are încă o veste pentru șoferii clujeni - a impus un termen-limită pentru finalizarea carosabilului pe Calea Mănăștur, segmentul dintre USAMV și Câmpului.

"Am fost și eu pe teren (pe strada General Dragalina - n.red.), oamenii s-au mobilizat, au lucrat, așa că pot să vă spun că cel târziu până în 20 mai, poate și mai repede, se va redeschide circulația. Evident, rămâne să se mai lucreze la piațetă, la trotuare, dar pe carosabil va fi deschisă circulația.

La fel, până la începerea școlii, pe Calea Mănăștur le-am dat ca termen obligatoriu să fie carosabilul rezolvat - să nu mai avem niciun fel de restricție de circulație pe partea care ține de Calea Mănăștur, pentru că odată cu începerea toamnei știm bine că începe și aglomerația", a spus Emil Boc, la Napoca Live.

Lucrările de modernizare pe Calea Moților – Calea Mănăștur – str. Uzinei Electrice – str. Mărginașă, un proiect în valoare de 54.328.940,68 lei (cu TVA), bani proveniți din bugetul local și din alte surse, au început în vara lui 2022. Opt case au fost demolate pe străzile Uzinei Electrice și Mărginașă, au fost afectate un număr de 48 de imobile, din care 25 se află în domeniul privat, iar 23 în domeniul public al municipalităţii clujene. Exproprierile care s-au făcut în zonă au costat municipalitatea 9.266.131 lei, banii provenind din bugetul local.

Comenteaza