Bugetul RADP pentru 2020: peste 110 milioane de lei

Bugetul RADP pentru 2020: peste 110 milioane de lei

Consilierii locali vor dezbate la viitoarea ședință proiectul de buget pentru 2020 al Regiei Autonome a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca. 

Potrivit proiectului de buget, 99% din venituri vor fi realizate din activitățile de bază executate de regie, cum sunt reparațiile la străzi, întreținerea semafoarelor, indicatoarelor rutiere și a marcajelor rutiere, ridicarea mașinilor parcate neregulamentar, dezafectarea rețelelor aeriene sau întreținerea spațiilor verzi. 

RADP estimează că va obține 19 milioane de lei din contractul încheiat cu Consiliul Județean pentru Centrul de Management Integral al Deșeurilor. Din prestări de servicii precum activități de pază și protecție la cimitire, activitățile de la Bazinul olimpic Grigorescu, afișajul stradal, administrarea pieței de vechituri, RADP se așteaptă să obțină 10,7 milioane, iar de la platforma de stocare temporară a deșeurilor, 6,8 milioane.

Principalele cheltuieli prevăzute în buget sunt cele de exploatare, 109 milioane, care includ și cheltuielile de personal. Regia are 904 angajați. În privința investițiilor prevăzute pentru acest an, 3 milioane de lei vor fi cheltuiți pentru lucrări la piața de vechituri, la centrul de ecarisaj și la sediul regiei, iar alte 4,7 milioane vor fi folosiți pentru achiziția de utilaje, scule și diverse mijloace fixe. 

Comenteaza