Video Bucureștenii de la Supercom, demonstrație de spălare profesională a străzilor Clujului

Bucureștenii de la Supercom, demonstrație de spălare profesională a străzilor Clujului

Noul operator de salubritate care activează la Cluj-Napoca a oferit o demonstrație de spălare profesională a bulevardelor din oraș.

Acțiunea a avut loc în cadrul programului "Clujul mai curat!" și a vizat spălarea străzilor și trotuarelor din toate cartierele Clujului. Supercom București a contractat o facilitate de credit de 19,6 milioane lei de la Intesa Sanpaolo Bank (ISB) pentru achiziţia de echipamente pentru transportul deşeurilor şi colectarea selectivă a acestora în Cluj-Napoca. 

Supercom a început să activeze, din 1 martie, pe sectorulul vest, în care acționa Rosal pe străzile din Cluj-Napoca. „Am verificat dotările și echipamentele necesare derulării activității de salubritate stradală, conform caietului de sarcini care a stat la baza licitației de salubritate stradală.

Atât eu, cât și clujenii, așteptăm lucrări de calitate, intervenții cu echipamente moderne, electrice, nepoluante, curățenie la standarde europene, atât pe carosabil, cât și pe trotuare. Așteptăm o competiție a curățeniei între cele două firme de salubritate stradală care operează în Cluj-Napoca (Supercom și Brantner), în respect deplin față de cetățean și față de banul public”, a declarat edilul Emil Boc.

Supercom se va ocupa, în următorii cinci ani, de salubrizarea stradală și deszăpezirea pe sectorul I din Cluj-Napoca, după ce Rosal a pierdut licitaţia. La licitație și-a mai depus ofertele Brantner și Polaris Medius – Polaris M. Oferta câștigătoare însumează 18 milioane de euro, inclusiv taxa pe valoarea adăugată. Rosal și Brantner au contestat rezultatul licitației, însă demersurile au fost respinse.

Comenteaza