Boc vine să circule pe centura B-dul Muncii - Apahida în 2 iulie

Boc vine să circule pe centura B-dul Muncii - Apahida în 2 iulie
Premierul Emil Boc a inspectat sâmbătă noua șosea care leagă Clujul de Apahida și a dat asigurări că va fi inaugurată în două săptămâni.

Premierul Emil Boc a inspectat sâmbătă din nou lucrările la centura B-dul Muncii - Apahida. ”În 2 iulie mă voi întoarce pentru a circula pe centură”, a spus Boc. Potrivit panoului de prezentare a lucrărilor, circulația ar urma să fie deschisă în 30 iunie. În acest moment, lucrările sunt terminate în proporție de 97%. Centura are 4,6 kilometri lungime. Costurile totale au fost estimate la 35,1 milioane de lei, din care până la 18 iunie s-au achitat 23,8 milioane.

La vizita lui Boc au venit și mai multe familii din Someșeni, nemulțumite că nu și-au încasat banii pe exproprieri. ”Suntem 24 de familii care așteptăm banii din 2005. Noi am avut terenuri pe primul kilometru al șoselei”, a spus una dintre persoanele nemulțumite. ”Știu situația, ne cerem scuze, în două săptămâni va ieși o hotărâre de guvern și vă veți primi banii”, a răspuns Emil Boc.

Prim-ministrul a vorbit și despre cealaltă centură în lucru a Clujului. ”Când voi veni, în 2 iulie, voi fi pregătit să vă ofer termenele de finalizare pentru centura Vâlcele - Apahida”, a afirmat Boc.



Comenteaza