Boc s-a întâlnit cu mănăşturenii. Care sunt problemele în CEL MAI MARE CARTIER al Clujului - VIDEO

Boc s-a întâlnit cu mănăşturenii. Care sunt problemele în CEL MAI MARE CARTIER al Clujului - VIDEO
Emil Boc a continuat seria întâlnirilor cu locuitorii din cartiere. A fost rândul mănăşturenilor să stea de vorbă cu primarul. Iată ce i-au cerut aceştia edilului...

Întâlnirea a avut loc în Parcul Primăverii. "Am avut plăcerea să mă întâlnesc cu cetăţenii din cartierul Mănăştur şi să discutăm probleme civice şi administrative", a scris Emil Boc, pe o reţea de socializare.

Iată cele mai importante probleme ridicate de mănăştureni, dar şi răspunsurile primarului:

- reabilitarea termică a blocurilor, proceduri şi fonduri europene - "S-a deschis noua linie de finanţare europeană şi cei interesati se pot adresa primăriei"

- accesul copiilor în curţile şcolilor pe perioada vacanţei - "Am discutat cu inspectorul şcolar Cuibus şi am fost asigurat că se rezolvă solicitarea"

- necesitatea intensificării prezenţei Politiei locale şi Municipale în cartier, parcuri şi locuri de joacă

- marcarea şi numerotarea locurilor de parcare de pe strada Primăverii (termenul de rezolvare avansat de Emil Boc: 29 iunie)

- modernizarea pasajului de pe strada Primăverii, la fel ca cel de pe Calea Floreşti - "Se are în vedere modernizarea lui în perioada următoare"

- probleme legate de transportul în comun - "Au fost transmise Companiei de Transport Public"

- probleme de siguranţa circulaţiei, salubritate şi spaţii verzi - "În curs de rezolvare", a dat asigurări edilul

"De asemenea, au fost discutate probleme personale legate de locuinţe sociale, parcări şi documentaţii de urbanism. Directorii şi şefii de servicii au precizat cadrul legal de soluţionare a problemelor ridicate", a precizat Emil Boc.

Comenteaza