Boc nu e încă mulțumit de Supercom. Revin pubele - clopot în oraș

Boc nu e încă mulțumit de Supercom. Revin pubele - clopot în oraș

A trecut mai bine de o lună de zile de când Supercom se ocupă de salubritatea menajeră din Cluj-Napoca, însă autoritățile locale nu sunt încă mulțumite de prestarea serviciilor de ridicare a gunoaielor menajere. 

"Chiar dacă numărul reclamațiile a scăzut, eu sunt departe de a fi mulțumit de rezultate și aștept îmbunătățirea ultimelor detalii din contract. Colabărom cu Eco Metropolitan, astfel încât implementarea să aibă loc în integratilitatea prevederilor contractuale. Mai e mult până departe. 

Am dispus direcției de salubriate ca acele clopote pe care le aveam să fie spălate, conlatate modern și începând de săpătmâna viitoare să fie reamplasate și până la mijlocul lunii aprilie vor fi reamplasate în punctele importante din oraș", a spus Boc, la o emisiune radio. 

Firma bucureșteană Supercom se ocupă de ridicarea gunoaielor menajere din tot județul Cluj pentru următorii 10 ani. Este vorba despre toate cele trei loturi – Cluj-Napoca/Huedin, Gherla/Dej și Turda/Câmpia Turzii, fiecare cu comunele din jur, dar și operarea CMID – centrul de management integrat al deșeurilor. Licitația a fost organizată de Asociația de dezvoltare intercomunitară ECO Metropolitan, din care face parte Consiliul Județean Cluj și primăriile.

În vederea asigurării unei monitorizări mai eficiente și centralizate a problemelor, clujenii sunt rugați să utilizeze aplicația Timestamp Camera (gratuit din AppStore sau Google Play) și să transmită pe Whatsapp la nr. 0770247631 doar poze de la locul sesizării! Sesizările pot fi făcute și telefonic (sunt 3 operatori disponibili la dispecerat) sau prin email: cluj@supercom.ro.Operatorul are la dispoziție maxim 24 de ore să remedieze problemele semnalate de către cetățeni prin mail sau aplicație, altfel va fi sancționat.

Comenteaza