Video Boc le dă peste nas dezvoltatorului Bob Dorin și celor care și-au luat apartamente în Wings: “Nu dăm în folosință blocul…”

Boc le dă peste nas dezvoltatorului Bob Dorin și celor care și-au luat apartamente în Wings: “Nu dăm în folosință blocul…”
| Foto: studiumgreen.ro

„Nu dăm în folosință blocul, până sensul giratoriu de pe Frunzișului nu va fi gata,” a declarat primarul la o conferință de presă, dând peste cap planurile de îmbogățire ale proprietarilor care caută deja chiriași la prețuri nesimțite, în "blocul cu aripi".

Pentru o locuință cu o suprafață de 55mp, constituită dintr-un dormitor și living cu bucătărie de tip open space în complexul Wings unii proprietari cer 600 euro, dar ar putea trece mult timp pànă să își recupereze sumele supraevaluate date pe apartamente.

Asta pentru că sensul giratoriu de pe Frunzișului se lasă așteptat. Primarul susține că este un proiect privat, iar din datele primite de primărie de la constructor lucrările ar fi trebuit finalizate inițial în luna octombrie. Ulterior termenul fusese prelungit pentru luna noiembrie. Potrivit legii, termenul mai poate fi prelungit cu maxim doi ani. 

Emil Boc: „Executantul este privat și condiționat să-și finalizeze lucrările. Nu am putut să-i cer omului acum de Revelion să lucreze. Cu siguranță vom intra în evaluarea lucrărilor în ianuarie.”

Proprietarii apartamentelor din complexul Wings nu par prea speriați de amenințările primăriei de a nu recepționa blocul, dacă nu se rezolvă problema sensului giratoriu. O bună parte dintre imobile au fost deja finisate. Astfel, proprietarii își caută chiriași, în pofida haosului din zonă, care r pe cale să se transforme într-un nou "ghetou" al Clujului, cu proprietăți supraevaluate și aglomerație.

Comenteaza