Boc, despre terenul din Zorilor expropriat de la Sile Pușcaș: "Acolo nu se mai puteau face blocuri / Este o mare întrebare pentru funcționarea statului român"

Boc, despre terenul din Zorilor expropriat de la Sile Pușcaș: "Acolo nu se mai puteau face blocuri / Este o mare întrebare pentru funcționarea statului român"

Primăria Cluj-Napoca va ataca sentința prin care trebuie să îi plătească 23,2 milioane de euro lui Sile Pușcaș pentru terenul din cartierul Zorilor expropriat de la omul de afaceri.

„Să le spunem lucrurilor pe nume. În primul rând, acolo nu se mai puteau face blocuri, ca să distrugi un cartier întreg, care nu are niciun fel de spațiu verde la dispoziție. Sunt convins că toți ăia care astăzi critică faptul că se face parc, dacă se făceau blocuri de 14 etaje mă criticau cum să fac blocuri între blocuri", a declarat Boc. 

Edilul spune că nu înțelege cum, în baza aceleiași prevederi legale, doii experți diferiți au evaluat terenul diferit. 

„Ce nu înțeleg eu este, și aici este o mare întrebare pentru funcționarea statului român: un expert a dat 7 milioane de euro, altul a dat 23 de milioane de euro. Cum este posibil ca pe același teren, pe aceeași suprafață, fără niciun fel de modificare, unu să îl dea de 7 milioane, altul să îl dea de 23 de milioane. Cum e posibil asta, într-un stat românesc, unde se cheltuiesc bani publici?”, a mai spus Emil Boc.

➡ Citește AICI mai multe despre disputa dintre Primăria Cluj-Napoca și omul de afaceri Sile Pușcaș

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza