Boc, despre lucrările la baza sportivă La Terenuri: „Mă gândesc inclusiv la reziliere”

Boc, despre lucrările la baza sportivă La Terenuri: „Mă gândesc inclusiv la reziliere”
| Foto: Sursă: randări zona „La Terenuri” Mănăștur & Baza sportivă Gheorgheni via @Municipiul Cluj-Napoca & ArhiBox.

Primarul Emil Boc nu exclude rezilierea contractului cu firma care face  lucrările la baza sportivă La Terenuri: sunt doar la 55%, deși trebuia să fie gata deja.

„Întrebați firma, pune-ți-i pe lista rușinii, merg până la situația în care, dacă nu își vor face treaba până la începutul anului viitor, mă gândesc inclusiv la reziliere, nu exclud asta din calcul. Deocamdată nu am în vedere, dar e ultima pe listă ca formă de presiune și de răspuns la faptul că o lucrare pe care trebuiau să o termine anul acesta nu o vor termina, ba au lucrările în jurul la 55% grad de realizare anul acesta. Vor primi penalități de întârziere. Dacă nu vor termina în timp util anul viitor și vom observa că întârzierile se adâncesc, nu se recuperează, ce poți să faci, ca ultimă soluție, decât să reziliezi? 

Așa am pățit cu Turnul Pompierilor, am tot așteptat. Eu nu sunt pe banii mei aici, sunt pe banii dumneavoastră și trebuie să iau deciziile legale. Dacă nu termină lucrarea, dau penalități. Când văd că nu sunt șanse să termine, că firma merge în faliment, că nu au resurse, atunci reziliez și fac altă licitație. În viața administrativă, din nefericire, ai fel și fel de situații cu firmele, că nu sunt ale tale cele care lucrează, sunt firme care au câștigat prin licitație un contract”, a declarat edilul, la un post local de radio local.

Contractor general al lucrărilor este Asocierea SC RO-Verde Landscaping SRL –SC Opentrans SRL - SC Electrogroup SA - SC Cris Garden SRL - SC Prospect Dill SRL. Valoarea contractului se ridică la 26,5 milioane de lei fără TVA.

Comenteaza