Boc: ''Am luat capace, fără să am nicio vină, pentru mirosul produs de la CMID'' / Supercom a spus că e de la găinațul de la Aiton

Boc: ''Am luat capace, fără să am nicio vină, pentru mirosul produs de la CMID'' / Supercom a spus că e de la găinațul de la Aiton

Primarul Clujului a vorbit despre mirosul urât care a "acaparat" mai multe zone din oraș, zilele trecute.

''Am luat capace, săptămâna asta, fără să am nicio vină, pentru mirosul produs de la CMID. După părerea mea, de acolo este, chiar dacă firma spune că e din altă parte. Părerea mea rămâne că e de acolo. O firma care e privată trebuie să își facă datoria că la carte, nu noi ce care administrăm orașul luăm mustrările oamenilor fără să avem nicio vină. Primăria nu are nicio treaba cu CMID. Consiliul Județean a lansat o licitație și acum e o firma care se ocupă. Acum, avem un operator privat care trebuie să înțelegea că la Cluj nu e tocmeală, nu merge și așa și așa. Firma a spus că vine de la găinațul de la Aiton. Îmi e foarte greu să cred că de la 20 km de Cluj mirosul a ajuns la Cluj și se manifestă. Aurotitatile statului vor stabili. Cu noi nu se glumește.'', a declarat edilul Emil Boc, la un post de radio local.

Compania de salubritate îi asigură pe clujeni că mirosul pestilențial care a "invadat" Clujul în ultimele zile nu are ca sursă Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID). 

Zeci de sezisări ale clujenilor deranjați de mirosul urât care a "acaparat" mai multe zone din oraș au determinat autoritățile să ordone controale și să identifice cauza.

 

Comenteaza