Blocurile cu mall, parc și creșă din Bună Ziua, pe masa consilierilor locali. Ultimul hop înainte de șantier

Blocurile cu mall, parc și creșă din Bună Ziua, pe masa consilierilor locali. Ultimul hop înainte de șantier

Proiectul Green Square, estimat la peste 31 milioane de euro, ajunge pe masa consilierilor locali pentru ultima aprobare. Partea de locuire va fi recepționată doar doar după anul 2026.

Ansamblul imobiliar propus de STK Properties, vehicul investiţional înfiinţat de fondul de investiții STK Emergent (administrat de Nicolae Pascu), ar urma să se dezvolte pe aproape două hectare de teren, din care 1,3 hectare vor fi donați Primăriei. Proiectul prevede două blocuri, unul cu 9 etaje (trei niveluri de subsol, demisol, parter, mezanin și opt etaje), altul cu 7 (două niveluri de subsol, demisol, parter, mezanin și șase etaje). Cea mai mare parte sunt apartamente - 236, însă există și 16 birouri. Subsolul este dedicat parcării mașinilor și bicicletelor. 

Ansamblul prevede și un mall, în fața căruia va fi construit un parc, cu un mic lac, dar și o creșă.

Proiectul Green Square, propus de fondul de investiții administrat de STK Emergent, este estimat la peste 31 milioane de euro. Arhitectul care semnează proiectul este Vlad Negru, cel care va coordona și proiectul Iulius de la platforma Carbochim.

Sedinta de Consiliu Local va avea loc joi, 2 februarie 2023.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza