Blocajele de la orele de vârf au dus la restricţionarea traficului din Floreşti

Blocajele de la orele de vârf au dus la restricţionarea traficului din Floreşti
Primăria Floreşti a anunţat instaurarea unor restricii ale traficului auto din comună, din cauza aglomeraţiei şi a blocajelor înregistrate la orele de vârf.

 

Începând de miercuri, 15 octombrie, pe str. Poligonului accesul auto dinspre str. Tăuţiului spre Avram Iancu/ DN1 va fi restricţionat, fiind permisă circulaţia în acest sens de mers doar mijloacelor de transport în comun, cu excepţia riveranilor.

Participanţii la trafic care circulă dinspre Tăuţiului spre Avram Iancu/DN1 vor putea folosi calea de acces oferită de străzile Muncitorilor şi Cetăţii I, străzi situate la câteva zeci de metri de intersecţia Poligonului - Tăuţiului, informează reprezentanţii primăriei.

"Măsura se datorează aglomerării şi a blocajelor din zonă în orele de vârf. Până acum se înregistrau întârzieri semnificative ale mijloacelor de transport în comun din cauza blocării traficului în zonă.

Sper ca această măsură să fie una benefică pentru publicul călător. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate, dar transportul în comun trebuie să beneficieze de anumite facilităţi întrucât de el depind zeci de mii de oameni", a declarat primarul comunei, Horia Şulea.

Pe sensul dinspre Avram Iancu/DN1 spre Tăuţiului circulaţia va fi permisă tuturor participanţilor la trafic.

Comenteaza