Bloc de 6 etaje pe Calea Mănăștur

Bloc de 6 etaje pe Calea Mănăștur

O firma clujeana vine la Comisia de Urbanism cu un proiect pentru un bloc de 6 etaje pe Calea Manastur. Este in faza elaborare PUD SI DTAC. Proiectantul este Arhimar.

Terenul studiat se situeaza in intravilanul municipiului Cluj-Napoca, in partea central-vestica a orasului, pe Calea Manastur nr. 26-28, in afara perimetrului de protectie a valorilor istorice si arhitectural-urbanistic. Regimul de inaltime propus este S+P+5+1R, cu asigurarea locurilor de parcare partial la subsol , partial in incinta. La subsolul constructiei se vor amenaja 5 locuri de parcare auto, parcari pentru biciclete si spatii tehnice.

Se propun 2 accese auto din Calea Manastur: unul printr-o rampa care ajunge la subsolul constructiei unde se vor amenaja 5 locuri de parcare, celalalt in drumul de acces avand C.F. nr 309453, asupra caruia beneficiarul are cota parte de 33/175 . Din acest drum se da accesul in incinta studiata de pe latura estica, unde se vor amenaja 4 locuri de parcare. Se vor amenaja in subsol 6 locuri de parcare pentru biciclete, care vor deservi spatiile de
birouri din cadrul imobilului. Accesul pietonal pe amplasament se face de pe latura sudica, de pe Calea Manastur.

Beneficiarul proiectului este firma NO LIMIT IMPEX S.R.L., înființată la data de 18 octombrie 2006 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6820 - inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate . 

Comenteaza