Bîldea vrea transport local pe timp de noapte. Sondaj pe Facebook

Bîldea vrea transport local pe timp de noapte. Sondaj pe Facebook
Consilierul local Ioan Bîldea revine cu o propunere mai veche: aceea de a se introduce transport public pe timp de noapte.

"Mă numesc Ioan Bîldea, sunt consilier local PNL și doresc să aflu părerea dumneavoastră despre necesitatea introducerii transportului în comun pe timp de noapte în Cluj-Napoca", scrie consilierul local în sondajul lansat pe docs.google.com şi promovat pe Facebook. Liberalul susţine că, în numai două zile, 2.800 de persoane au răspuns deja la întrebarea sa.

Majoritatea comentariilor erau de partea propunerii lui Bîldea. Clujenii spun că ar fi nevoie de autobuze care să circule din jumătate în jumătate de oră sau din oră în oră, până cel puţin la 3 dimineaţa. Momentan există doar linia 25 cu orar prelungit, care mai circulă din jumătate de oră în jumătate de oră de la 23.00 la 0.30. De asemenea, cu ocazia unor evenimente care încep sau se încheie în toiul nopţii, se asigură în mod excepţional transport de noapte. Un exemplu ar fi slujba de Paşti, care adună mii de oameni la catedrală.

Conducerea CTP a promis de la introducerea liniei 25 cu orar prelungit că va monitoriza traficul de noapte, pentru a vedea dacă se justifică sau nu o mărire a capacităţii de transport pe timp de noapte.

 

Comenteaza