Belișul își face patinoar

Belișul își face patinoar

Primăria comunei Beliș intenționează să amenajeze un patinoar autosustenabil. Investiția se ridică la suma de 1,5 milioane de lei.

Licitația publică pentru “proiectare și execuție de lucrări la obiectivul înființare patinoar autosustenabil în comuna Beliș, județul Cluj” a fost lansată în Sistemul Electronic de Achizițiilor Publice (SICAP), în 9 septembrie, iar termenul limită de depunere al ofertelor este 4 octombrie. Patinoarul va fi artificial, iar în jurul acestuia vor fi amenajate spații de joacă și comerciale. 

“Se dorește amenajarea unui patinoar cu gheață sintetică situat în comuna Beliș, strada Principală, nr. 146B. Se va realiza un patinoar artificial uscat, fără restricție de sezon sau de locație.

Scenariul propus pentru investiția prezentă prevede amenajarea unei clădiri care va conține: spațiu administrativ, vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice, spații comerciale, locuri de joacă și punct de prim ajutor, patinoarul și gradene.

Patinoarul este prevăzut dintr-un material sintetic, uscat, format din mai multe panouri care se asamblează ca un puzzle. Valoarea estimată a investiției, 1.545.298 lei, reprezentând servicii de proiectare, 37.743 lei execuția de lucrări, 1.507.555 lei”, se arată în anunțul licitației.

Comenteaza