BCR, singura bancă dispusă să împrumute Clujul

BCR, singura bancă dispusă să împrumute Clujul

Banca Comercială Română (BCR) a depus singura ofertă la licitația lansată de Primăria Cluj-Napoca pentru contractarea unui împrumut de 400 de milioane de lei. Creditul ar fi necesar pentru finanțarea unor investiții publice de interes local.

Până la termenul limită din 23 decembrie, a depus ofertă doar BCR, conform datelor din platforma de achiziții publice (SICAP). Durata creditului va fi de 30 de ani de la data semnării contractului, potrivit Economica.net. Primăria apelează la acest împrumut pentru finanțarea unor investiții publice de interes local.

Pe parcursul derulării contractului de finanțare rambursabilă internă, municipiul își rezervă dreptul de a efectua modificări și/sau completări ale investițiilor publice de interes local realizate din finanțarea rambursabilă internă, potrivit informațiilor din SICAP.

"Ofertantul ce va fi declarat câștigător și va avea calitatea de contractant în contractul de finanțare rambursabilă în valoare de 400 de milioane de lei va accepta fără rezerve modificarea și/ sau completarea listei investițiilor publice de interes local", potrivit clarificărilor din SICAP.

Comenteaza