Bazin semiolimpic, cum nici în Cluj-Napoca nu este, în Sâncraiu

Bazin semiolimpic, cum nici în Cluj-Napoca nu este,  în Sâncraiu

Comuna clujeană Sâncraiu a reușit să concretizeze un bazin semiolimpic.

''La invitația directorului Școlii gimnaziale Ady Endre Sâncraiu, am participat la ceremonia de inaugurare a bazinului semiolimpic din comuna Sâncraiu, singurul bazin de înot din județ construit într-o localitate din mediul rural. Piscina are o lungime de 25 m și o lățime de 10 m, e dotată cu vestiare pentru bărbați, femei și persoane cu mobilitate redusă în conformitate cu standardele UE.

Proiectul de 750.000 de euro a fost implementat de consiliul local cu finanțare de la consiliul județean, din subvenții proprii și din fonduri guvernamentale. L-am felicitat pe domnul primar pentru atenția acordată investițiilor care îmbunătățesc calitatea vieții oamenilor care locuiesc în Sâncraiu și care le permită elevilor, dar și celorlalți locuitori ai comunei să participe la activități sportive.

În același timp, investiția va spori potențialul turistic al localitățiii, comuna Sâncraiu fiind un reper important pe harta turistică a zonei, vizitată de numeroși turiști, în special din străinătate, care sunt atrași de calitatea serviciilor oferite de pensiunile agroturistice cu specific local'', a declarat inspectorul general școlar, Marinela Marc. La eveniment au participat vicepremierul Kelemen Hunor, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vakar Istvan, parlamentari clujeni, primari din zonă, elevi și cadre didactice.

Comenteaza