Bazin olimpic nou în Cluj? Ce spune Boc

Bazin olimpic nou în Cluj? Ce spune Boc

Primarul Emil Boc s-a arătat încântat, într-o emisiune la radio, de performanța lui David Popovici, astfel că, dacă tot a venit vorba, a fost întrebat dacă se are în vedere construirea unui bazin competițional în Cluj.

"Talente ca acestea nu se nasc foarte ușor și foarte repede. Eu mă bucur pentru el și pentru ceea ce înseamnă dimensiune a sportului românesc. Deci, se poate și în România să faci performanță. Un puști de 17 ani care înoată mai repede decât restul și sper să fie un model de inspirație pentru alții. Bravo lui. Un model de modestie", a spus Emil Boc, joi, la Napoca Live, cele două titluri mondiale câștigate de David Popovici la Budapesta.

Întrebat, în acest context, dacă se gândește la construirea unui bazin olimpic în Cluj-Napoca, primarul nu a avut un răspuns concret: "Avem, în acest moment, mai multe soluții care sunt în analiză de lucru".

Până una-alta, primarul îi trimite pe copii să se joace în curtea școlii, afirmând că acestea vor rămâne deschise peste vară.

"Avem nevoie de copii care să facă sport, avem nevoie de copii care să facă pauză de la calculator, să-i aducem în curtea școlii" spus Boc, întrebat unde pot face mișcare copiii în vacanță. 

Comenteaza