Autobuze P-ța Mihai Viteazul - Aeroportul Cluj-Napoca, de AZI! VEZI PROGRAMUL

Autobuze P-ța Mihai Viteazul - Aeroportul Cluj-Napoca, de AZI! VEZI PROGRAMUL

Linia expres de transport în comun între Aeroportul Cluj-Napoca și P-ța Mihai Viteazul, circulă începând de marți, 02.05.2023, în intervalul orar 05.00 - 23.00.

Noua linie, A1E, intră în parcarea aeroportului și oprește atât la terminalul de plecări, cât și la cel de sosiri. Orarul poate fi consultat pe site-ul companiei : www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil TRANZY. VEZI PROGRAM!

"Programul va fi extins, dacă va fi cerere. Cu acest program-pilot am început. Și în cazul autobuzelor școlare, am început de la patru trasee, astăzi am ajuns la 14 trasee. Vom avea în vedere și acest lucru. Dacă există cerere, orarul acestei linii va fi extins”, a declarat edilul Emil Boc, la un post de radio local. 

Călătorii pot achiziționa biletele de călătorie direct din mijlocul de transport, utilizând POS-urile, la prețul de 6 lei / călătorie.Pe durata călătoriei, mijlocul de transport va opri în stații doar la solicitarea călătorilor prin acționarea unui buton de comandă aflat în interiorul vehiculului.

Noua linie de transport este deservită de autobuze electrice. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza