Au pus gard pe drumul public. Oare se pregăteşte "un parteneriat public-privat în interesul privatului"?

Au pus gard pe drumul public. Oare se pregăteşte "un parteneriat public-privat în interesul privatului"?
| Foto: Facebook

O iniţiativă cel puţin ciudată a atras atenţia unui clujean. Este vorba despre un drum asfaltat cu borduri cu tot la care râvneşte cineva şi din care a îngrădit deja "o felie". 

Un clujean aduce în atenţia opiniei publice faptul că un drum public de pe strada Ion Oargă din Cluj-Napoca a fost de curând îngrădit cu un gard de sârmă, care a răsărit peste noapte chiar în mijlocul carosabilului. "Probabil locul unui viitor bloc, pe strada Ion Oargă. Nimic deosebit, cu excepţia îngrădirii prin mijlocul unui drum public şi la un metru în interiorul altui drum asfaltat.

O fi vreo refacere de măsurători cadastrale? Sau un nou parteneriat public-privat în interesul privatului. Edit: se pare că e proprietate privată. Daca da, de ce avem pe ea vreo 250-300mp asfaltaţi şi cu borduri? Asfaltat destul de recent", scrie clujeanul, pe pagina de Facebook Clujul Civic.  

Clujenii îşi dau cu presupusul care ar fi putut să fie problema cu asfaltul proaspăt îngrădit: "Posibil să fie retrocedat sau repus în posesie terenul în urma unei erori. Dar dacă e aşa, cine de la primărie a aprobat asfaltarea unui teren privat? M-aş mira. Ăştia asfaltează cu greu spaţiile publice, dăramite..."

Unii sunt siguri că acolo se va construi un bloc, dar că ar fi pe proprietate privată. Dacă e aşa, atunci de ce s-au mai sinchisit autorităţile să asfalteze proprietatea omului?

Comenteaza