Atenție, șoferi! Trafic restricționat o lună pe centura Oradea, pe sensul Borș - Cluj

Atenție, șoferi! Trafic restricționat o lună pe centura Oradea, pe sensul Borș - Cluj

Municipalitatea orădeană a anunțat că va impune de luni restricții de circulație pe șoseua de centură a municipiului, în dreptul girației de la strada Universității.

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat, în 18 octombrie, la solicitarea antreprenorului PORR Construct, instituirea unor restricții de circulație în vederea executării lucrării de amenajare intersecție prin pasaj denivelat între drumul de centură al municipiului Oradea și strada Universității - etapa I.

Traficul va fi restricționat pe sensul Borș - Cluj la o singură bandă de circulație, în vederea lucrărilor de demontare parapet metalic, execuție lucrare relocare utilități și execuție terasamente pentru bretelele aferente noului sens giratoriu proiectat.

Instituirea restricțiilor de circulație se va realiza în perioada 21 octombrie – 30 noiembrie. Lucrările de construire a pasajului au fost atribuite prin licitaţie Porr Construct pentru 27,8 milioane lei, având o durată de execuţie de 18 luni. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este aprilie 2021.

Comenteaza