Asociaţia de transport metropolitan delegă transportul public din Baciu către fosta RATUC. Care e traseul

Asociaţia de transport metropolitan delegă transportul public din Baciu către fosta RATUC. Care e traseul
Asociaţia metropolitană de transport public din Cluj a decis azi să delege transportul public din comuna Baciu către Compania de Transport Public SA, fosta regie locală de transport din Cluj-Napoca.

 

Asociaţia a aprobat azi documentaţia de atribuire a transoprtului public local pri ncurse regulate în comuna Baciu, iar gestiunea acestui serviciu a fost delegată prin atribuire directă către CTP. Traseul la dus porneşte dni piaţa Mihai Viteazu şi continuă pe strada Horea - piaţa Gării - autogară - strada Locomotivei - Corneliu Coposu - Calea Baciului - strada transilvaniei - Viilor - Magnoliei. La întors, autobuzele pornesc de pe strada Magnoliei şi continuă traseul pe străzile Privighetorii - Transilvaniei - Calea Baciului - Corneliu Coposu - Locomotivei - piaţa Gării - strada Horea şi se opresc în piaţa Mihai Viteazu.

Amintim, traseul interjudeţean Cluj-Napoca - Baciu a fost scos la licitaţie de Consiliul Judeţean iar concursul a fost câştigat de o companie privată, Fany SA, fapt care a atras nemulţumirea a sute de locuitori care au protestat în faţa Primăriei împotriva deciziei forului judeţean.

Etichete
Comenteaza