Asfalt pe Valea Fânațelor, Valea Chintăului și Valea Seacă. Lucrările încep în 2022

Asfalt pe Valea Fânațelor, Valea Chintăului și Valea Seacă. Lucrările încep în 2022

Trei străzi importante vor intra în modernizare anul acesta. 

"Discutăm de 3 străzi, pe care ne-am asumat să le începem anul acesta și să le finalizăm în 2023.

Vorbim despre Valea Fânațelor, în 2020 am asfaltat 800 de m, anul acesta suntem în faza de cadastrare de 8 km și vreo 300 m, estimarea este că până la final de septembrie vom avea toate documentele necesare pentru a putea interveni pe acest tronson. Vom face în prima etapă o ampriză de 6 m de asfalt, pentru a putea circula mașinile și a nu bloca complet circulația, nu vom putea face strada cu tot cu trotuare anul acesta, pentru că trebuie să intervină și Compania de Apă. După ce vor fi gata și lucrările de la apă, energie electrică sau gaz (pentru care nu există în acest moment nicio solicitare), vom putea face cu adevărat strada cu trotuare și piste de biciclete.

Avem și Valea Chintăului, este în procedură de cadastrare, documentele sper să fie gata până la final de aprilie, discutăm de la Podul Fetei până la ieșirea din municipiul Cluj-Napoca, vom reface carosabilul și trotuarele.

Și mai avem Valea Seacă, 2.3 km, de la interesecția cu calea Baciului până la indicatorul de ieșire din municipiu Cluj-Napoca", a declarat viceprimarul Dan Tarcea, la un post de radio local. 

Comenteaza