Asfalt pe un drum limită cu județul Sălaj

Asfalt pe un drum limită cu județul Sălaj

Consiliul Județean Cluj a finalizat așternerea primului strat de asfalt, cel de binder, pe drumul județean 108N (DJ 108C) Aghireş – limită cu județul Sălaj. Investiția vizează un sector în lungime de 2,8 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 2+800.

Lucrările de reabilitare și modernizare derulate de forul administrativ județean au presupus intervenția pe toată lungimea acestui sector, în profunzimea drumului, începând de la fundație şi se vor finaliza cu așternerea a două straturi de asfalt, binder şi strat de uzură, cu inserție de material geocompozit antifisură. De asemenea, vor mai fi realizate și acostamente, șanțuri, rigole și podețe, racordări cu drumurile laterale, accese la proprietăți, proiectul urmând să se încheie prin executarea lucrărilor de marcaje şi semnalizare rutieră.

Importanța reabilitării și modernizării acestui drum județean este dată de faptul că acesta asigură o legătura directă și facilă între județele Cluj şi Sălaj, cu efecte pozitive în ceea ce privește dezvoltarea economico-socială a întregii zone.

Comenteaza