Ape termale în Florești? Anunțul primarului Bogdan Pivariu, despre un posibil al doilea aquapark în comună

Ape termale în Florești? Anunțul primarului Bogdan Pivariu, despre un posibil al doilea aquapark în comună
| Foto: aquapark-floresti.ro

În comuna Florești există posibilitatea să fie găsite ape termale, după ce mai mulți cetățeni au semnalat autorităților acest lucru, a spus edilul Bogdan Pivariu.

În cadrul conferinței de presă în care a prezentat bugetul comunei pentru anul 2021, primarul Floreștiului a vorbit despre studii hidrologice în comună, care au fost prinse la capitolul investiții pentru creșterea calității vieții.

„Am bugetat sutdii hidrologice, hidrotehnice și geologice, pentru că există posibilitatea ca la noi în comună să găsim apă termală, pe care dacă o vom găsi o vom fructifica așa cum se cuvine. În această idee am alocat bani pentru acele studii, pentru a vedea exact ce fel de ape există, dacă există. În momentul în care vom avea o idee exactă sau vom avea rezultatele studiilor despre ceea ce există, vă voi putea da mai multe detalii.

Dacă există, ne dorim să facem un proiect, un aquapark, în funcție de ceea ce vom găsi, de debitul de apă și de calitatea apei din locurile respective. Dacă aceasta va fi suficientă pentru a face un complex sportiv, acvatic, o să o facem și vă ținem la curent cu tot ceea ce ne propunem în această zonă”, a declarat Pivariu.

Astfel, Floreștiul ar reuși să-și edifice al doilea aquapark din comună, în timp ce municipiul Cluj-Napoca se chinuie de mai mulți ani să construiască un astfel de complex, dar fără succes până acum.

Comenteaza