Anunț important făcut de primărița din Chinteni! Când încep asfaltările pe „Anghel Saligny”

Anunț important făcut de primărița din Chinteni! Când încep asfaltările pe „Anghel Saligny”
| Foto: captura YouTube - Filmare aeriană Chinteni, județul Cluj / Legat De Cluj

Comuna Chinteni urmează să-și modernizeze infrastructura cu bani din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Primărița Magdalena Lucia Suciu a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, în legătură cu lucrările de asfaltare a străzilor programate în prima etapă a programului.

Având în vedere numeroasele discuții apărute pe rețelele de socializare referitoare la lucrările de asfaltare a străzilor programate pentru etapa I, ca urmare a alocărilor financiare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, dorim să facem următoarele precizări:

La data de 3 mai 2023, ca urmare a contestației depuse de către SC BETON CONSTRUCTORUL, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a decis în favoarea acestui ofertant.

La data de 8 mai 2023, ne-a fost comunicată decizia CNSC prin care am fost obligați să refacem raportul procedurii de licitație. Ca urmare a reanalizării ofertelor depuse, a fost desemnată câștigătoare oferta depusă de SC BETON CONSTRUCTORUL.

Acest ofertant a avut obligația ca până la data de 18 mai 2023 să depună completările solicitate potrivit legislației în vigoare. A depus toate documentele și, prin urmare, a fost elaborat un nou raport al procedurii.

Până la data de 29 mai 2023, acest raport poate fi contestat de către ceilalți ofertanți. După data de 29 mai 2023, vă vom comunica dacă s-au depus contestații la acest nou raport sau, dimpotrivă, nu a fost depusă nici o contestație, iar lucrările pot începe.

Noi, ca autoritate contractantă, nu putem decât să respectăm termenele impuse de legislația aferentă achizițiilor publice, chiar dacă acest aspect duce la tergiversări în începerea lucrărilor”, a transmis edilul comunei clujene.

Comenteaza