Amplasamentul viitorului spital regional de urgenţă, predat astăzi către CJ Cluj VIDEO

Amplasamentul viitorului spital regional de urgenţă, predat astăzi către CJ Cluj VIDEO
Amplasamentul viitorului spital regional de urgenţă din Floreşti a fost predat astăzi către Consiliul Judeţean Cluj. Contractul a fost parafat astăzi de preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

Amplasamentul viitorului spital de urgenţă va fi îngrădit în următoarele zile. "Vom avea în vedere să creăm o cale de acces suplimentară care să lege amplasamentul de zona Mănăştur - Cluj-Napoca", a spus Tişe.
Accesul principal la viitorul spital regional de urgenţă se va face pe DN1 E60. "Va fi amenajat un sens giratoriu care va duce în zona clădirii principale a spitalului", a spus preşedintele CJ Cluj.

Acesta spune că proiectul intră în linie dreaptă şi va organiza o licitaţie pentru actualizarea studiilor de fezabilitaet pentru proiect, vechi de doi ani. "Va trebui să facem o licitaţie publică pentru că nu ne încadrăm cu banii în limita maximă, 15.000 euro", a explicat el.

Tişe recunoaşte că în acest demers a fost sprijinit substanţial de fostul premier Emil Boc. "Am reuşit cu susţinerea importantă a premierului Emil Boc", a spus el, adăugând că, astfel, Clujul devine astfel cel mai avansat judeţ în ce priveşte lucrările la spitalul de urgenţă. "Restul judeţelor nu au făcut aproape deloc paşi pentru acest proiect", a spus el.

Spitalul va avea 600 de paturi, număr redus faţă de numărul iniţial, de 800 de paturi.

Comenteaza