Alin Tişe: "Vom da drumul şi la Centrul internaţional de conferinţe". Unde urmează să fie construit

Alin Tişe:
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe, a anunţat că acest proiect important al judeţului va demara în perioada următoare.

"În curând vom da drumul şi la acel Centru internaţional de conferinţe şi congrese, în zona aeroportului, spre centură, care va fi unul dintre cele mai mari din ţară, dacă nu cel mai mare Centru regional pentru conferinţe, congrese, târguri, expoziţii. Clujul va deveni un centru şi din acest punct de vedere, în România, nu doar în regiune", a declarat Alin Tişe, la emisiunea ZIUA Live difuzată pe pagina de facebook Ziua de Cluj, vorbind despre proiectele prioritare ale forului judeţean pe care îl conduce, în acest mandat.

Alin Tişe a afirmat că acest proiect ar urma să fie făcut de forul administrativ judeţean împreună cu Primăria Cluj-Napoca.

Preşedintele CJ Cluj a precizat că acest centru va fi realizat în zona aeroportului, pentru a fi uşor de ajuns la acest obiectiv atât de la aeroport cât şi de pe centura Vâlcele-Apahida, şi în perspectivă, şi de pe autostrada Transilvania.

"Legătura centurii Vâlcele-Apahida, prin Tureni, cu autostrada Transilvania va fi esenţială, practiv prin asta legăm toată Transilvania de aeroportul din Cluj şi de acest Centru de conferinţe, e un proiect important. Există deja proiectarea făcută pentru acest drum la MinisterulTransporturilor, nu sunt bani în buget pentru acest an, dar inevitabil se va întâmpla. Avem speranţe că în anii viitori se va face" , a mai spus Alin Tişe.

 

 

Comenteaza