News alert Video Alin Tișe taie în carne vie! REDUCERI MASIVE ale șefilor de la DGASPC Cluj

Alin Tișe taie în carne vie! REDUCERI MASIVE ale șefilor de la DGASPC Cluj

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj va fi reorganizată din temelii, a anunțat președintele Consiliului Județean Cluj.

Așadar, potrivit anunțului lui Tișe, posturile de conducere la DGASPC Cluj vor fi reduse cu 70%, iar posturile de director cu 60%. Totuși, vor crește numărul de posturi de execuție „realmente necesare” pentru o bună funcțiune a direcției.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Cluj, în subordinea căruia funcționează Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Cluj, îmi doresc să avem un sistem de asistență socială cu o reducere substanțială a funcțiilor de conducere, care să pună accentul pe eficiență.

În acest scop, am gândit o reorganizare prin intermediul căreia să crească numărul de posturi de execuție și, implicit, calitatea serviciilor oferite beneficiarilor.

În consecință, voi supune spre aprobarea plenului Consiliului Județean un proiect de hotărâre prin care voi propune:

• Reducerea cu 70% a posturilor de conducere din cadrul DGASPC;

• Reducerea cu 60% a numărului de directori din cadrul DGASPC;

• Reducerea cu 80% a numărului de șefi de servicii din cadrul DGASPC;

• Reducerea cu 63,34% a numărului de structuri existente în prezent în cadrul DGASPC;

• Creșterea cu 13,28% a numărului de posturi de execuție realmente necesare în cadrul DGASPC”, a transmis liderul forului administrativ județean.

loading...
Comenteaza